Apel za pomoć: Hitno potrebna krv devojci u čiji automobil se zakucao Dejan na „Milošu Velikom“

„Potrebna bilo koja krvna grupa. Krv se daje u Zemunskoj bolnici do 17 časova. Hvala. Pomozimo devojci koja je bila u udesu na MIloš Velikom na čiji je auto naleteo automobil iz kontra smera“

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju na auto-putu „Miloš Veliki“ u kojoj je poginuo Dejan Jevremov (51) kada se „fijat punto“ zakucao u „hjundai“, povređena je D. P. koja je bila u tim kolima i putem mreža poslat je apel za pomoć.

„Potrebna bilo koja krvna grupa. Krv se daje u Zemunskoj bolnici do 17 časova. Hvala. Pomozimo devojci koja je bila u udesu na MIloš Velikom na čiji je auto naleteo automobil iz kontra smera“.

Podsetimo, vozač „fijat punta“ Dejan J. (51) iz Debeljače poginuo je pre dva dana u nesreći na „Milošu Velikom“ kada se „zakucao“ u „hjundaji“, a sumnja se da je greškom ušao u kontrasmer kod Jakova.

Istraga će utvrditi šta se zaista dogodilo, ali i saslušanje povređenih.

Dan nakon tragedije Dejanova ćerka oglasila se na duštvenim mrežama. Ona je potvrdila da je njen otac stradao, ali zamolila i njegove prijatelje da ga ne zovu na mobilni telefon.

Nezavanično, Dejan je pre nekoliko dana stavio u oglas „fijat“ i nudio ga na prodaju.

Vozači koji su se juče na našli na delu puta gde se dogodila jeziva nesreća su je i snimili.

Prilikom nesreće teško je povređen N. K. (40) koji je bio suvozač u „puntu“, dok je devojka D.P. (30) koja je bila za volanom „hjundajia“ svesna i komunikativna i prevezena u KBC Zemun.

Tagovi

Pročitajte još: