Apel za racionalnu potrošnju vode za piće

S obzirom na to da nas u narednim danima očekuju predviđene visoke temperature, iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” apeluju na sve sugrađane da vodu iz gradskog vodovoda racionalno i namenski koriste za piće, pripremanje hrane, održavanje lične i higijene domaćinstva, nalazi se u saopštenju ovog preduzeća.

Sve aktivnosti kao što su navodnjavanje i zalivanje poljoprivrednih i zelenih površina, punjenje individualnih rezervoara, bunara i bazena, polivanje i hlađenje pločnika, terasa i dvorišta, pranje vozila, kao i zloupotreba hidranata predstavljaju nenamensku potrošnju koju nadležne ekipe „Vodovoda” svakodnevno i redovno kontrolišu na terenu.

Kako bi se obezbedilo uredno vodosnabdevanje svih potrošača, pozivaju se svi Beograđani da savesnim i odgovornim ponašanjem vodu za piće koriste racionalno, da bismo je svi imali u dovoljnim količinama, a istovremeno i očuvali sistem vodosnabdevanja.

Uprkos složenim životnim okolnostima u kojima se nalazimo, JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” je blagovremeno obavilo sve neophodne pripremne radove kako bi spremno dočekalo letnji period. Takođe, ovo javno komunalno preduzeće nastoji da maksimalnim angažovanjem svih svojih izvorišnih, proizvodnih i distributivnih kapaciteta obezbedi dovoljno vode za sve potrošače u Beogradu.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn