AUTOM POKOSIO DEVOJKU (23) NA PEŠAČKOM PRELAZU! Stravična nesreća na Novom Beogradu, za volanom bio stariji čovek!

Devojka R. Lj. (23), teško je povređena na Novom Beogradu, kada je na pešačkom prelazu udario automobil, kojim je upravljao stariji vozač.

Kako se nezvanično saznaje, saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 17.30 sati u Bulevaru umetnosti kod Merkatora na Novom Beogradu.

– Saobraćajna nesreća dogodila se na pešačkom prelazu, a sumnja se da je nesrećna devojka prelazila ulicu kada je za pešake bilo crveno svetlo. U tom trenutku na nju je naleteo automobil marke „reno“ kojim je upravljao stariji čovek koji ima više od 80 godina – rekao je izvor.

Devojka zadobila teške telesne povrede

Prema njegovim rečima devojka je zadobila teške telesne povrede.

– Ona je prevezena u bolnicu, a policija je obavila uviđaj kojim će tačno biti utvrđeno kako se nesreća dogodila – rekao je sagovornik.

(Kurir.rs / Informer)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn