Bahatom vozaču zlatnog „poršea“ na Novom Beogradu oduzeta još jedna kola

Vozilo je zbog sumnje upućeno na vanredni tehnički pregled

Nikoli Keljanoviću, koji je poznat po bahatoj vožnji, danas, 7. februara oduzet je još jedan automobil, marke „mercedes“, saznaje Telegraf JETSET.

Nikolu je policija zaustavila na Novom Beogradu oko 14 časova.

Vozilo je zbog sumnje upućeno na vanredni tehnički pregled, nakon čega su ustanovili da automobil nije tehnički ispravan.

Na automobilu nije bila prednja tablica, a farovi, odnosno svetla, bila su ljubičaste boje.

Vozilo su zadržali u policijskoj stanici.

Podsetimo, Keljanoviću su u februaru prošle godine oduzeli dva automobila zlatni Porše i džip porše „kajen“, koja su mu nakon nekoliko meseci vratili.

„Ćaletov sin“ često snima dok vozi i krši zakon, a očigledno to radi namerno i iz zabave bez obzira na posledice koje mogu uslediti.

Na Jutjubu mogu se mogu videti njegovi silni snimci njegovog divljanja – bežanja od policije, provociranja, traumiranja drugih vozača koji mu dolaze iz suprotnog smera time što ide direktno ka njima, pa naglo skrene, novcem u kolima.

Inače, džip porše „kajen“ zaustavljeno je prošle godine zbog sumnje da je naknadno prepravljeno prednje vetrobransko staklo, te upućeno na vanredni tehnički pregled i policijske provere nakon čega mu je oduzeto.

Policija je vlasnika zlatnog Poršea zaustavila i početkom februara porpošle godine u Zemunu, gde je i oduzela tablice i vozilo.

Telegraf

Tagovi

Pročitajte još: