BAZENI PREPUNI TOKOM ZIME: Veliki broj novobeograđana ove zime išao na rekreativno plivanje, uglavnom rano ujutro

OD leta, kupanja i sunčanja deli nas još tri meseca, ali Beograđani ne moraju da čekaju toliko da bi uživali u vodi i plivanju. Zatvoreni bazeni u okviru gradskih sportskih centara rade tokom cele godine, bili su puni tokom cove zime i svi oni koji vole i žele da plivaju, mogu da se rekreiraju i dok su napolju niske temperature.

Nije novost da lekari preporučuju plivanje za sve one koji žele da izgube koji kilogram i budu „fit“, imaju bolove u leđima zbog sati sedenja na radnom mestu ili jednostavno žele da se oslobode stresa. Rizik od povrede tokom plivanja je minimalan, pa se ovakav način rekreiranja preporučuje svim starosnim grupama, od dece do penzionera.

„11. APRIL“

Cena ulaznice na ovaj zatvoreni novobeogradski bazen je 500 dinara za odrasle i 220 dinara za decu od dve do sedam godina. Mesečna karta od 30 termina za odrasle koji žele da rekreativno plivaju je 7.200, a za mališane, đake i studente je 4.400 dinara. Na SC „11. april“ postoje tri bazena, građani mogu da uživaju u plivanju radnim danima u nekoliko termina, u razmaku od 6.30 do 18.00 časova, dok su vikendom na raspolaganju dva termina, od 11.00 do 14 sati i od 21.00 do 23.00.

Tagovi

Pročitajte još: