Belgrade Music Week ovog vikenda na Novom Beogradu

Četvrto izdanje festivala „Belgrade Music Week“ biće održano od 26. do 28. avgusta na koncertnom prostoru Ušća i okupiće najveće zvezde domaće i regionalne muzičke scene, a ovaj festival je od svog premijernog izdanja jedan od najmoćnijih muzičkih događaja u ovom delu Evrope.

Bogat, raznovrstan i atraktivan muzički program održavaće na Glavnoj bini i sva tri festivalska dana od 19.00 do 03.00 časa. Tonske probe će u petak i subotu trajati od 10.30 do 16.30 časova, a u nedelju od 12.30 do 16.30 časova. Ulaz se za posetioce otvara u 18.00 sati.

Zbog održavanja festivala „Belgrade Music Week“ doći će do izmenjenog režima saobraćaja, te će za saobraćaj biti zatvorene ulice Bulevar Nikole Tesle (od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta) i Ušće (od Bulevara Nikole Tesle do ulaska u PC „Ušće“), i to 26/27, 27/28. i 28/29. avgusta u periodu od 17.00 do 05.00 časovaa.

Tokom održavanja manifestacije „Belgrade Music Week” doći će i do promene režima rada linija javnog prevoza, a Sekretarijat za javni prevoz izvršio je izmenu rada linija javnog prevoza u zoni održavanja festivala.

Vozila JGP-a će se za vreme održavenje manifestacije kretati izmenjenom trasom, i to:

  • Vozila javnog prevoza sa linija br. 15, 84, 704, 706 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice trešnjinog cveta, u oba smera, u navedenom periodu kretati Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom trešnjinog cveta i dalje redovnim trasama;
  • Vozila sa linija br. 27E i 35 će se u oba smera, umesto ulicama Bulevar Nikole Tesle i Ušće, kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa Novi Beograd /Blok 20/;
  • Linija javnog prevoza br. 60L će u vreme održavanja manifestacije saobraćati sledećom trasom: u smeru ka okretnici „Novi Beograd (Toplana)“: Brankov most- Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom;
    u suprotnom smeru vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu linije br. 60, odnosno saobraćaće ulicama Sajmište, Brankov most i dalje redovnom trasom.

Autobusi će na izmenjenoj trasi koristiti postojeća stajališta linija JGP-a.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn