BESPLATNE PREDSTAVE ZA DECU NA NOVOM BEOGRADU: Dečije pozorište pripremilo bogat program za najmlađe, evo kako do rezervacija

Dečija pozorišta u Beogradu Boško Buha, Pozorištance Puž, Malo pozorište Duško Radović i Pozorište lutaka Pinokio pripremila su besplatne predstave za decu u narednom periodu, do kraja maja, povodom nedavnih tragedija koje su se desile u Beogradu i Mladenovcu.

U ovim teškim danima, svima je potrebna podrška, a naročito najmlađima. Pozorišta za decu Beograda, zajedno sa Sekretarijatom za kulturu vas pozivaju da besplatno pogledate predstave u našim pozorištima sa željom da provedete kvalitetno vreme sa svojim roditeljima i porodicama, objavljeno je na društvenim mrežama u zajedničkoj objavi svih teatara za decu.

Bogat kulturni program

Dodali su da je obavezna rezervacija karata telefonom, pa su zamolili roditelje da kontaktiraju blagajne onog pozorišta na čiju predstavu žele da dođu.

Pozorište lutaka Pinokio na Novom Beogradu je deci spremilo tri predstave Pepeljuga (29. maj, 17.00h), Tri praseta (30.05., 17.00h) i Vuk i sedam jarića (31.05., 17.00h), a Pozorište Puž, direktora Branka Kockice, dva komada Džinovska torta (17. maj, 12.00h) i Gospodar pesme (26.05., 12.00h).

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn