Besplatno odnošenje kabastog otpada tokom vikenda sa Novog Beograda

JKP „Gradska čistoća” tradicionalno sprovodi akciju besplatnog odnošenja kabastog otpada svakog prvog vikenda u mesecu. Sugrađani nepotrebne kabaste stvari mogu da ostave tokom dana vikenda, 7. i 8. maja, pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe „Čistoće” u potpunosti besplatno ukloniti.

Oni koji raspolažu većim količinama otpada treba da se jave „Gradskoj čistoći” na besplatan broj telefona 0800-000807, kako bi obavestili ekipe preduzeća o količini otpada i lokaciji na kojoj će ga ostaviti.

„Čistoća” apeluje na sugrađane da iskoriste ovu akciju kako se kabasti otpad ne bi gomilao na javnim površinama ostalim danima u mesecu kada se ta usluga naplaćuje. Odnošenje kabastog otpada besplatno je samo za građane Beograda. Pravni subjekti i preduzetnici uslugu odnošenja kabastog otpada mogu koristiti kad god imaju potrebu za tim i po izuzetno povoljnim cenama, a usluga se naplaćuje po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati. Sve informacije o cenama i uslugama „Gradske čistoće” dostupne su i na sajtu www.gradskacistoca.rs.

Tagovi

Pročitajte još: