Bežanijska kosa dobija novu poslovnu oazu!

Nakon 2005. godine tržište kancelarijskog prostora Beograda počinje ubrzano da se razvija i da doživljava pravu ekspanziju sa sve bogatijom ponudom modernog kancelarijskog prostora koji se, uglavnom, nalazi na Novom Beogradu, pre svega zahvaljujući odličnoj infrastrukturnoj opremljenosti i povezanosti sa svim delovima grada. Pored centralne poslovne zone Novog Beograda, poslednjih nekoliko godina svedočimo razvoju i drugih zona u gradu namenjenih poslovanju, od kojih će se jedna naći upravo na Bežanijskoj kosi.

Projekat renomiranog domaćeg investitora, kompanije Imel Group – Green Escape, koji ubrzano napreduje sa izgradnjom prve od ukupno tri faze koliko će sadržati kompleks, po završetku će formirati jedinstvenu poslovnu zonu na Bežanijskoj kosi. Upravo zahvaljujući odličnoj poziciji, u novobeogradskom Bloku 51, pored auto-puta E-75, na samo par minuta vožnje do aerodroma sa jedne strane i centra grada sa druge, ovaj poslovni kompleks postaće preferirani izbor mnogih kompanija kojima su pristup lokaciji i odlična veza sa svim delovima grada prioriet, o čemu svedoči i već ogromno interesovanje zakupaca za ovom izvrsnom mikrolokacijom.

Skladno uklopljeno savremeno arhitektonsko rešenje sa prirodnim okruženjem, u svemu dizajnirano po najnovijim standardima da odgovara potrebama modernog poslovanja, reflektuje savršen spoj kvaliteta i pažljivo osmišljenog dizajna nudeći širok dijapazon prostorne organizacije. Dominanto zeleno okruženje sa fontanama, uređenim platoom i prostorom za sedenje na otvorenom omogućiće zaposlenima predah od posla i uživanje u prirodnom ambijentu.

Ovaj impozantni kompleks od skoro 66.000 kvadrata gradiće se u tri faze, od čega prva faza na tržište donosi 14.000 kvadratnih metara modernog poslovnog prostora na 5 spratova, i nudi mogućnost fleksibilne organizacije prostora sa rasponom kvadratura od 505 do 1.580 kvadrata po svakom spratu.

Kompanijama zakupcima je na raspolaganju i podzemni parking prostor na dva nivoa i kapacitetom od 128 parking mesta, sa kontrolisanim pristupom, a dodatnu pogodnost predstavlja i mogućnost priključka za električne automobile, dok će profesionalno upravljanje i održavanje kompleksa olakšati svakodnevno funkcionisanje.

Takođe, posebna pažnja usmerena je ka kreiranju propratnih sadržaja i detalja koji će u svemu oplemeniti prostor i omogućiti zaposlenima dodatne pogodnosti poput namenski koncipiranih zona za odmor i relaksaciju, zatim restorana, kafića i maloprodajnih prostora smeštenih u prizemlju, dok impresivan ulaz i lobi sa duplom spratnom visinom daju notu elegancije ovom modernom kompleksu.

Završetak prve faze kompleksa planiran je za proleće 2022. godine dok je početak gradnje druge faze najavljen za sledeću godinu, donoseći na tržište i mogućnost kupovine poslovnog prostora.

Opcija kupovine kancelarijskog prostora nudi niz prednosti kako za kupce koji žele da poseduju sopstveni poslovni prostor tako i za investicione kupce koji prepoznaju benefite ove mogućnosti kao jedinstvenu priliku za investiciono ulaganje.
Ekskluzivni zastupnik za izdavanje i prodaju je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji – CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.

Kompletan sadržaj tematskog biltena „Nekretnine i gradnja – Tražnja za kvadratima pokreće nove investicije“ možete pročitati OVDE.

Izvor: eKapija

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn