BICIKLIJADA NA NOVOM BEOGRADU: Porodična manifestacija u nedelju kod spomenika „Večna vatra“

OPŠTINA Novi Beograd i Sportsko udruženje „Tour de Fun“, u nedelju 12. maja, u Parku “Ušće”, kod spomenika „Večna vatra“, od 11 do 14 časova, organizuju drugu „Novobeogradsku porodičnu biciklijadu“.

Sastavni deo zanimljivog edukativno-zabavnog programa, biće i zajednička vožnja biciklima, koja će startovati u 12.45 časova.

Biciklisti će voziti polukružnu rutu dugu osam kilometra, pored Bulevara Nikole Tesle i Parka „Ušće“, a na početno mesto vratiće se u 13.30 časova.

„Biciklijadu“ će zvanično otvoriti predsednik opštine Bojan Bovan.

Od 11.30 do 12.00 časova, biće priređena predstava za decu, a zatim će najmlađi Novobeograđani učestvovati u atraktivnoj trci na guralicama, u kojoj će podjednako uživati i deca i njihovi roditelji.

Od 12 do 12 i 45 sati, mladi zaljubljenici u biciklizam oprobaće se na poligonu spretnosti, a vredne nagrade najboljima, među kojima su glavne bicikl i guralica, biće podeljene po završetku porodične vožnje, u terminu od 13.30 do 14 časova.

Za najmlađe posetioce „Novobeogradske porodične biciklijade“ priređen je i zanimljiv prateći program, a svako dete dobiće prigodan i praktičan paket sa poklonima: ranac, svetlo, zvonce, svetleću trakicu oko ruke i bojanku.

Tagovi

Pročitajte još: