„Bio je užas, bacali su stolice, krv svuda“: Očevici o tuči u kojoj je stradao Vuk Vučković na Novom Beogradu

„Došlo je do svađe momaka sa dva stola, samo su skočili i počeli da udaraju jedni druge…“

Predrag G. (21), osumnjičen da je naneo teške telesne povrede Vuku Vučkoviću (20) koji je pao u komu i preminuo posle 13 dana biće ispitan danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, a u međuvremenu iskaze su dali očevici koji su kobne noći bili u restoranu na Novom Beogradu u kojem je izbila masovna tuča.

„Došlo je do svađe momaka sa dva stola, samo su skočili i počeli da udaraju jedni druge. Čula se vriska i krvi je bilo na sve strane. Letele su i stolice. Svi gosti su se povukli skroz sa strane, a neki su istrčali napolje, međutim oni su nastavili tuču ispred“, izjavili su.

Inače, Predragu R. (21) koji je uhapšen zbog tuče ispred poznatog restorana na Novom Beogradu u kojoj je Vuk Vučković (20) zadobio teške telesne povrede i nakon 13 dana kome preminuo, kako se navodi za Telegraf, preti kazna od 10 do 20 godina zatvora.

„Preti mu minimum 10 godina, a maksimalno oko 20 godina. Za ostale učesnike utvrđuje se da li će odgovarati prekršajno ili krivično“, rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, Vuk je preminuo pre dva dana u 16 časova, nakon 13 dana kome.

Predrag R. (21) saslušan je tokom protekle nedelje zbog sumnje da je tokom masovne tuče, bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao liši života oštećenog Vuka Vučkovića (20) .

Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu.

Kako nezvanično saznajemo on je tada rekao je da se mahom ne seća kako je i zbog čega došlo do tuče, da Vuka Vučkovića ne poznaje od ranije i da mu je žao zbog svega što se desilo. Takođe je tvrdio da je i on pretučen, kao i da se nada da će povređeni mladić preživeti.

Kako se nezvanično navodi, Vuka su prvo ugurali u toalet i tukli ga stolicama, rukama i šutirali dok nije pao.

Nekako je uspeo da izađe iz restorana, ali su tamo nastavili da ga biju.

 

Tom prilikom je Vuk zadobio teške telesne povrede opasne po život, a Predrag R. se udaljio sa lica mesta.

Tagovi

Pročitajte još: