BIVŠI ROBIJAŠ (45) KRAO PO NOVOM BEOGRADU: Uhapšen, delimično priznao krivično delo, određen mu pritvor

Muškarac P.Đ. (45) saslušan je juče u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je izvršio tri krivična dela „krađa“.

Okrivljenom se stavlja na teret da je u januaru mesecu 2024. godine izvršio krivična dela u objektu „Idea“ na Novom Beogradu, koja su zabeležena kamerama video nadzora, nakon čega je za okrivljenim raspisana potraga, pa je uhapšen.

Na saslušanju je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, negirajući da je oduzeo robu u količini koja mu se stavlja na teret krivičnom prijavom, a imajući u vidu da je ranije krivično osuđivan, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prema okrivljenom odredio pritvor.

 

Istraga povodom ovog slučaja je u toku.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn