Bivši robijaš udario policajku na Novom Beogradu: Mladić osumnjičen za napad saslušan, ovo je njegova odbrana

Nakon uvreda i pretnji, zadao joj udarac i odgurnuo sa obe ruke, ona je dobila uganuće skočnog zgloba

M.K. (23) U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu je saslušan je zbog sumnje da je napao policajku koja je bila na dužnosti.

„Naredbom o spovođenju istrage se okrivljenom stavlja na teret da je 12. maja na Novom Beogradu napao službeno lice u vršenju poslova javne bezbednosti i pri izvršenju dela službenom licu naneo laku telesnu povredu na taj način što je oštećenoj policijskoj službenici uputio uvrede i pretnje, potom joj zadao udarac i sa obe ruke je odurnuo, usled čega je ošetećena zadobila laku telesnu povredu u vidu uganuća skočnog zgloba“, saopštili su iz Trećeg OJT.

Okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da je prema navedenom pokrenut postupak pasivizacije adrese i da je u pitanju ranije osuđivano lice, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn