BIZARNO! LEŠ MAJKE VOZILA U KOLICIMA ZA PIJACU: Želela telo da sahrani u parkiću kod svoje zgrade na Novom Beogradu od

Žitelji Novog Beograda, u neposrednoj blizini starog „Merkatora“, još uvek pamte bizaran slućaj iz septembra 2007. kada je izvesna Lj. H. U kolicima za pijacu prenosila telo svoje majke.

Oni su prisutvovali nemiloj sceni kada je žena od svoje zgrade u Bulevaru Mihaila Pupina nekoliko stotina metara beživotno telo svoje majke zapakovano u kolicima za pijacu vukla po ulici.

Sve se dogodilo na očigled mnogobrojnih komšija, kako dece tako i starijih ljudi, koji su oko 20 sati bili na parkingu, sportskom terenu i okolini zgrade u kojoj je živela njena porodica. Lj. H. je krenula kolicima iz stana, a za njom se širio nesnosni smrad.

– Sećam se kao da je juče bilo. Komšinica se grčila i jedva je vukla ta kolica. Čim se ona pojavila na stepeništu ulicim se počeo širiti neprijatni miris. Kako se mučila da ta kolica spusti niz stepenice, njoj je u pomoć pritekla komšinica a za njom i patrola policije koja je šetala – priča vremešni stanar te zgrade.
On dodaje da su joj oni pomogli da spusti kolica neznajući šta nosi.
– Žena im se uljudno zahvalila i sa kolicima krenula ka parku. Međutim, zbog smrada koji se širio, policajci su je pozvali da stane, ali se ona pravila da ih ne čuje. Ona je jednostavno išla svojim putem sa kolicima iz kojih se širio nesnosni smrad. Ipak su je policajci sustigli pa su joj zatražili ličnu kartu, ali je ona odbijala pokaže dokumenta tvrdeći da je pokradena. U tom trenutku, kolica su pala, te je iz njih ispala ljudska ruka – priseća se stanar zgrade.
Prema njegovim navodima, ubrzo je sve bilo jasno. U kolicima su se nalazili ostaci njene majke.
– Pored te patrole stigli su i inspektori policije te je tad otkriveno da je Lj. H. krenula do parka da sahrani majku koja joj je pre oko nedelju dana preminula. U početku je komšinica spominjala groblje, ali je onda rekla da majku vozi u parkić, jer tako može da je gleda sa prozora. Spominjala je i da joj je majka volela taj park – rekao je vremešni stanar te zgrade.
Istragom koja je usledila utvrđeno je da je nesretna žena preminila prirodnom smrću, a da je Lj. H. bila bolesna, odnosno imala psihički poremećaj te je poslata na lečenje.
Stanari zgrade svojevremeno su rekli da je Lj. H. bila čudna i da je od stana pravila deponiju skupljajući razno smeće i stvari.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn