BRAĆA DILOVALA KOKAIN NA NOVOM BEOGRADU: Kod blizanaca nađen kilogram droge, evo kako su se branili na saslušanju u tužilaštvu!

U velikoj akciji policije i Višeg tužilaštva uhapšeni su blizanci i još dva brata, sumnja se da je četvorka snabdevala kupce u Beogradu kokainom

Braća blizanci Milorad G. (31) i Branislav G. (31), uhapšeni su zajedno sa braćom Aleksandrom V. (24) i Filipom V. (22), zbog sumnje da su nabavili i prodavali kokain na teritoriji Novog Beograda.

U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, lisice na ruke su im stavljene u utorak u ovom beogradskom naselju, u kom inače svi i žive. Kako Kurir saznaje, oni su danas na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu negirali da su izvršili krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, ali nisu želeli da iznose detaljnu odbranu.

– Četvorica osumnjičenih, inače dvojica braća blizanaca i dvojica rođene braće, saslušani su danas u prisustvu svog branioca, poznatog advokata Nemanje Govedarice. Sva četvorica kratko su izjavila da nisu krivi i da nisu izvršili krivično delo, ali nisu želeli da odgovaraju na pitanja zamenika tužioca – potvrdio je izvor Kurira i dodao da je predloženo sudiji da im odredi pritvor do 30 dana.

Izvor Kurira otkriva da se za petim osumnjičenim traga.

– U stanovima koje koriste, podrumskim prostorijama ali i hodniku zgrade, policija je pronašla više od kilograma kokaina, elektronsku vagicu za precizno merenje droge, kao i 26.020 evra, 1.113.500 dinara, 400 dolara i 180 kuna – saopšteno je posle hapšenja.

Kurir je pokušao da kontaktira njihovog branioca, ali advokat Nemanja Govedarica nije odgovarao na pozive.

Druga akcija

Nigerijac nosio kilogram heroina u rancu

Policija je istog dana kada su uhapšena braća, u još jednoj velikoj akciji u saradnji sa Višim tužilaštvom u Beogradu, prilikom pregleda J. J. (49) iz Nigerije, u rancu pronašla oko kilogram heroina i manju sumu novca. I on je, kako saznajemo, zbog istog krivičnog dela priveden na saslušanje.

kurir

Tagovi

Pročitajte još: