BROJNE IZMENE NA LINIJAMA GRADSKOG PREVOZA NA NOVOM BEOGRADU TOKOM VIKENDA

Vozila sa linija javnog prevoza će saobraćati sledećim trasama:

linija br. 73

– u smeru ka Batajnici: Majora Zorana Radosavljevića – Stevana Dubajića – Kralja Radoslava – Vojvode Nikole Stanjevića – Matrozova – Batajnica (železnička stanica); – u smeru ka Novom Beogradu: Jovana Brankovića – Vojvođanskih brigada – Maksima Brankovića – Majora Zorana Radosavljevića i dalje redovnom trasom; linije br.

Na izmenjenim delovima trasa vozila će koristiti sva postojeća stajališta linija javnog prevoza, navodi se u saopštenju.

 

Izmena režima rada tramvajskih linija na Novom Beogradu

 

Tokom izvođenja radova na tramvajskoj pruzi u zoni raskrsnica Bulevara Crvene armije, Jurija Gagarina i Dr Agostina Neta doći će do promena u radu tramvajskih linija u više faza, najavili su danas iz Sekretarijata za javni prevoz.

 

Kako je precizirano, radovi će se izvoditi u četiri faze, i to u periodu od jedan sat posle ponoći do 3.30 sati ujutro. Prva faza će se odvijati od 8. do 10 juna, druga faza od 15. do 17. juna, treća faza od 22. do 24. juna i četvrta faza od 29. juna do 1. jula, u navedenom vremenskom intervalu.

U Ulici Jurija Gagarina doći će do obustave tramvajskog saobraćaja tokom izvođenja radova, pri čemu će tramvajske linije 7, 9 i 11 saobraćati do depoa „Sava”, odakle će menjati smer kretanja i nositi oznake 7L, 9L i 11L.

 

Privremeno se ukida tramvajska linija 13, dok će linija 12 biti pojačana. Takođe, privremeno se uspostavlja kružna autobuska linija 7A, koja će saobraćati na trasi: Blok 45 – Dr Ivana Ribara – Jurija Gagarina – Antifašističke borbe – Milutina Milankovića – Đorđa Stanojevića – Marka Hristića – Jurija Gagarina – Dr Ivana Ribara – okretnica „Blok 45”.

 

Vozila će na privremenim trasama koristiti postojeća stajališta, kao i privremeno dolazno stajalište prekoputa Tržnog centra „Supervero”, navodi se u saopštenju.

 

Tagovi

Pročitajte još: