BRUTALNA TUČA NA NOVOM BEOGRADU: Trojica tukla muškarca kod Fontane, od siline udaraca se pomerio automobil!

Na Novom Beogradu je kod Mekdonaldsa na Fontanti došlo do fizičkog obračuna više osoba. Sve se desilo ispred ovog objekta brze hrane gde su bila parkirana dva automobila ispred ulaza. 

Naime, trojica muškaraca koja su verovatno bila u jednom vozilu tukli su muškarca iz automobila koji je bio iza njih, a u kome se na mestu suvozača nalazila i jedna devojka

Kada su muškarci krenuli da se tuku iz automobila je izašla devojka koja je udarila jednog od mladića, a zatim je nastavila da vrišti kako bi prekinuli da tuku osobu sa kojom je bila u automobilu. 

Od siline tuče se čak i automobil pomerio unazad, a mladić koga su tukli je krenuo da beži preko parkinga, a napadači su ga jurili. 

Tada jedan od muškaraca se vraća ka automobilu žrtve i počinje da lomi prednji deo vozila, dok je devojka za to vreme vikala: „Nemoj„. 

Izvor: Mondo

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn