BUDITE HUMANI! Do kraja januara na ovim lokacijama na Novom Beogradu možete dati krv

U situaciji u kojoj se nalazimo vezano za Covid-19, transfuzijsko lečenje mora biti kontinuirano i sigurno, a mora se uzeti u obzir da se može očekivati smanjen broj zdrave populacije koja može dati krv i smanjen odziv dobrovoljnih davalaca krvi zbog uticaja javno zdravstvenih mera koje se preduzimaju. Svi koji su zdravi i mogu i žele da daju krv ne treba ni na koji način to da odlažu zbog situacije sa korona virusom.
U cilju sprečavanja prenošenja Covid-19 infekcije smo za davaoce krvi implementirali dodatne mere kako bi obezbedili dovoljne količine bezbedne krvi za transfuzijsko lečenje. Većina mera su sastavni deo uobičajenog izbora davalaca krvi sa izmenama koje imaju za cilj samo da pojačaju nadzor u novonastaloj situaciji, poručuju iz Instituta za transfuziju krvi.

Na sledećim lokacijama možete pomoći:

Utorak,  19. januar 2021.
Zimska kampanja, Novi Beograd, stari Merkator, autobus – 11-16č

Četvrtak,  21. januar 2021.
Novi Beograd, Dom zdravlja „Novi Beograd“, ulica Maršala Tolbuhina 30 – 11-15č 

Petak,  22. januar 2021.
Zimska kampanja, Novi Beograd, Jumbo Super Vero, autobus – 11-16č

Subota, 23. januar 2021.
Zimska kampanja, Novi Beograd, Immo Outlet Centar, autobus – 11-16č

Uvek je pravo vreme da učinite prvi korak. Postanite davalac krvi.
Pridružite se zajedničkoj borbi za život.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn