„ĆERKA ČUVALA KUĆU DOK JE MAJKA U BANJI JER…“ Komšije otkrile detalje zločina u Gandijevoj i zašto je Lela došla u stan na Novom Beogradu

Nikola Lazarević počinio je zločin juče popodne kada je prvobitno došao u stan njegove emotivne partnerke Lele Stojadinović na Novom Beogradu, koju je nakon fizičkog napada ubio a potom presudio sebi.

Žitelji zgrade u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu kažu za Kurir da su šokirani zločinom i da ne mogu da se smire od juče.

– Nesrećnu ženu niko od nas nije poznavao, to je stan njene majke, a ona godinama živi u inostranstvu. Naime, njena majka je otišla pre nekoliko dana u banju i ćerka je došla da čuva taj stan. Naime, one su se plašile da bi čovek koji je u tom stanu živeo pre njih mogao da uđe i oduzme im ga, s obzirom da se godinama sude zbog tog stana – kaže stanarka ove zgrade za Kurir i dodaje da je iz tog razloga ubijena žena došla u taj stan.

– Taj njen emotivni partner kako pričaju došao je juče na vrata. Ona ga je pustila u stan i odatle se prvo čula buka i galama. Svađali su se. Bilo je jako neprijatno, a potom je komšija pozvao sina ubijene žene.

Kako su nam potom objasnile komšije, sin ubijene je došao, ali je zatekao horor scenu.

– Videli smo ga kako trči iz ulaza, bio je van sebe. Posle smo tek saznali da je taj čovek ubio njegovu majku. Jezivo. Krvi je bilo svuda po zgradi – kažu uplašene komšije i nastavljaju:

– Toliko smo se uplašili i potresli da nismo mogli ni da večeramo. Zaista je strašno što što se dogodilo. Zgrada nam je cela krvava, prali smo stepenice…

Kako su potom dodali, ekipa Hitne pomoći i nekoliko patrola policije došlo je na mesto zločina. Uviđaj je trajao satima, a istraga će utvrditi motiv ovog jezivog ubistva i samoubistva.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn