ČESTO PARKIRATE AUTO U TRŽNOM CENTRU, PA POSLE NE MOŽETE DA GA NAĐETE? Ovo je TRIK koji UVEK UPALI

Osim slikanja i osluškivanja zvuka otključavanja automobila, u pronalaženju vam može pomoći i Gugl mapa

Da li vam se nekada desilo da se parkirate u javnoj garaži, a onda ne možete da pronađete svoja kola i da tako lutate po spratovima između tuđih automobila. Neko se snađe uz pomoć fotografije, neko osluškuje zvuk otključavanja vozila, a pojedini parkinzi imaju aplikacije za ovakve situacije.

Neretko se dešava da odete do tržnog centra, lako pronađete parking mesto, ali da, kada završite kupovinu, ne možete tako lako da pronađete automobil. Potom šetate po parkingu, zapamtili ste recimo nivo, ali ne i gde vam se auto tačno nalazi.

Osim slikanja i osluškivanja zvuka otključavanja automobila, u pronalaženju vam može pomoći i Gugl mapa.

Postupak je sledeći: kada zauzmete parking mesto u tržnom centru ili u gradu, otvorite mapu i videćete plavu tačkicu koja označava vašu trenutnu lokaciju. Kada je dodirnete, pojaviće se nekoliko opcija, jedna od njih je Sačuvaj svoje parking mesto.

Na taj način ćete obeležiti mesto gde je auto parkiran. Ubrzo će stići obaveštenje, čijim otvaranjem ćete locirati svoje vozilo. Ukoliko vam je ovo komplikovano, birajte one tržne centre koji imaju svoje aplikacije za pronalaženje vašeg automobila.

U mobilnoj aplikaciji nekih tržnih centara postoji opcija Pronađi moj auto. Treba samo da unesete broj tablica svog vozila, kliknete na ikonicu obeleženu slovom P i na ekranu će se pojaviti broj parking mesta na kojem ste ostavili vozilo. Isti postupak važi i za tablete postavljene na ulazu u garažu.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn