„Čistoća” i danas nastavlja tretman suzbijanja komaraca na teritoriji Novog Beograda

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP „Gradska čistoća” i danas će na teritoriji Beograda, uređajima sa zemlje, nastaviti akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca.

Ukoliko vremenski uslovi dozvole, ekipe „Čistoće” vršiće tretman sutra od pet do sedam časova ujutru na lokacijama Staro sajmište, Park Ušće i Park prijateljstva  saopštila je JKP „Gradska čistoća”.

Ukoliko građani primete povećanu brojnost komaraca na određenom lokalitetu, o tome mogu da obaveste servisni centar Grada Beograda pozivom na broj 11-0-11 svakog radnog dana od 7 do 22 časa, i subotom od 8 do 14 časova.

Preparati koje ekipe JKP „Gradska čistoća“ koriste za tretman suzbijanja komaraca registrovani su od strane Ministarstva za zaštitu životne sredine i upisani u Privremenu listu biocidnih proizvoda, te građani nemaju razloga za strah, navedeno je u saopštenju.

JKP „Gradska čistoća” apeluje na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad, a na pčelare da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja akcija na lokacijama gde se obavlja suzbijanje komaraca.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn