„ČUO SE SNAŽAN PUCANJ, NAŠLI SU GA MRTVOG NA PODU“ Šta se zapravo desilo na Novom Beogradu? Niko ne zna kako je NASTRADAO muškarac

U zgradi u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu jutros se dogodio požar i, kako se sumnja, samoubistvo.

– Čuo se veliki pucanj, tu na trećem spratu. Čoveka su našli mrtvog na podu. Policija nam je rekla da nema ni plinske boce ni pištolja, kako se on ubio i šta se desilo niko ne zna. Požar je brzo lokalizovan, policija je još unutra i nikoga ne puštaju da uđe. Znamo čoveka iz viđenja, ali ništa osim toga – rekao je komšija iz zgrade.

Podsetimo, brzom reakcijom vatrogasnih ekipa požar je ugašen, a policija vrši uviđaj na licu mesta.

– Znam da su ga našli pored kreveta, malo je izgoreo. Znamo i da je bio na lečenju, a svi kažu da ne znaju kako se ubio – rekla nje žena koja je zaposlena u lokalnoj prodavnici.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

 

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

 

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

 

U prilogu su telefoni koje bi trebalo da objavljujemo u prilozima i tekstovima o femicidu i nasilju nad ženama, isto kao što objavljujemo u slučajevima kada izveštavamo o samoubistvima.

Tagovi

Pročitajte još: