Da naša deca rastu u zdravlju, uz sport i rekreaciju: Novi park i igralište na Novom Beogradu

Dečja graja, igra, muzika, osmesi i sportske igre – to je slika koju želimo za Blok 21, za Beograd, za celu Srbiju. Ovo je glavna poruka s otvaranja novog parka u Bloku 21 na Novom Beogradu.

Između stambenih zgrada, nedaleko od tržnog centra, a opet okružen drvećem i mirnim pešačkim stazama u novobeogradskom bloku 21, nikao je novi prostor idealan za sve mlade i za one koji se tako osećaju. Pored dečjeg igrališta, u okviru novog parka nalazi se i teren za košarku, odvojen visokom ogradom. Ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević bio je gost koji je svečano otvorio ovaj događaj.

Veliko je zadovoljstvo provesti subotnje jutro ovako uz decu, zadovoljne građane i uz neke lepe teme nakon burnih političkih rasprava. Ovo je naizgled mali projekat, nisu u njega uložene milijarde, ali to je ono što znači mnogo našoj deci i našim građanima i pokazuje da entuzijazam pojedinaca bez puno novca može da da odlične rezultate – rekao je Vučević na otvaranju.

Ministar Vučević uručio pehar pobednicima takmičenja jedinica Vojne policije

Ministar je ovom prilikom od organizatora dobio i košarkaški dres sa potpisima i razgovarao sa prisutnima o njihovim predlozima za unapređenje života u glavnom gradu.

Otvaranje parka je proteklo uz druženje svih generacija, a za mališane je pripremljen program uz Peru klovna, koji je ceo događaj učinio zabavnijim.

Tagovi

Pročitajte još: