Danas i sutra u crkvama podela osveštanih badnjaka: Na Novom Beogradu OVE dve crkve

U hramovima arhiepiskopije beogradsko-karlovačke danas i sutra biće organizovana tradicionalna božićna akcija pođele osveštanih badnjaka.

Akciju organizuje Versko dobrotvorno starateljstvo AEM u saradnji sa Dobrotvornom organizacijom „Radost na dar“, prenosi crkveni Radio „Slovo ljubve“.

Sav prihod od pođele badnjaka namijenjen je crkvenoj kuhinji Vjerskog dobrotvornog starateljstva koja svakoga dana posluži 2.000 obroka.

Zainteresovani mogu da preuzmu osveštane badnjake u nekom od beogradskih hramova: Hram Svetog Save, Saborna crkva, Crkva Svetog Marka, Vaznesenjska crkva, te u crkvama Aleksandra Nevskog, Svetog kneza Lazara, Svetog Pantelejmona u Mirijevu, Svetog Vasilija Ostroškog na Banjici, Svetog Joakima i Ane u Kaluđerici i Svetog Georgija na Bežaniji.

Badnjaci se mogu preuzeti i u crkvama Svetog Dimitrija na Novom Beogradu, Svetog Đorđa na Banovom brdu, Svetih Petra i Pavla na Topčideru, Presvete Bogorodice u Zemunu, Svetog Vasilija Ostroškog na Bežaniji, Svetog Vaznesenja Gospodnjeg u Žarkovu, Svetog Simeona Mirotočivog na Novom Beogradu i u manastiru Rakovica.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn