Deca terorišu stanare ovog dela Novog Beograda:Sraman snimak gađanja kamenjem i flašama!

Na Novom Beogradu se dogodio skandalozan incident sa grupom maloletnika, koji je snimljen i opisan od strane građanina, takođe žrtve njihovog nedoličnog ponašanja.

pa

Prema njegovim rečima, deca uzrasta od 10 do 13 godina, svake večeri u 21 čas nakon treninga na Novom Beogradu, ulaze u zgradu, lupaju po vratima, vrište i gađaju zgradu kamenjem i flašama.

„U zgradi ima jako bolesnih ljudi, porodica sa decom od par meseci. Stanari su išli da se žale trenerima, ali izgleda bezuspešno. Deca su postala sve gora. Sada navlače kapuljače i šalove, glume huligane“, naveo je Novobeograđanin.

 

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn