DEČAK (10) POVREĐEN NA NOVOM BEOGRADU MEĐU NAJTEŽIM PACIJENTIMA U TIRŠOVOJ

Dečak koga je na Novom Beogradu udario auto marke „audi“ kojim je upravljao pijani vozač i dalje je u lošem stanju. Kako prenose reporteri „Jutra na Blic“, dečak je intubiran, na intenzivnoj nezi i u veoma teškom stanju.

Kako je Blic ranije pisao, dečak (10) je prebačen iz Bloka A u Urgentnom centru u Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova, zbog težine zadobijenih povreda. Prema saznanjima naših reportera, dečak je jedan od najtežih pacijenata u toj klinici i ima višestruke povrede po celom telu.

– Dečak ima povrede lica, ima polomljene obe vilice, kontuziju pluća, jetre i slezine, polomljenu butnu kost, više hematoma po telu, zaista je vrlo, vrlo teško. S obzirom na to da je intubiran, pretpostavljamo i da je životno ugrožen. Nalazi se na intenzivnoj nezi i od juče je na aparatima – javlja reporterka sa lica mesta.

Dečak A. K. (10) teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila pre dva dana u večernjim časova na Novom Beogradu, kada ga je na uglu ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića, udario automobil dok je vozio bicikl.

Iz „audija“ su, prema recima očevidaca, izašle tri odrasle osobe i dvoje dece. Niko od njih nije pokušao da pomogne detetu koje je teško povređeno ležalo na kolovozu.

 

Tagovi

Pročitajte još: