DEDA TRAŽIO OD UNUKE DA GA NEPRIMERENO DODIRUJE Užas na Novom Beogradu: Devojčica pobegla iz stana, on PRETIO SAMOUBISTVOM

Policijski službenici sa Novog Beograda su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredili zadržavanje osumnjičenom P. P. (66) zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje.

Kako se navodi, dispečerka Hitne pomoći je pozvala policijske službenike i zatražila asistenciju, imajući u vidu da je osumnjičeni pretio samoubistvom tabletama.

„Policijski službenici su obavili razgovor sa sinom od osumnjičenog koji je izjavio da je njegova ćerka, maloletna oštećena, otišla kod svog dede, osumnjičenog P. P., koji je od nje tražio da ga dodirne po polnom organu, nakon čega se maloletna oštećena uplašila i pobegla iz stana“, navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, a Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema osumnjičenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen.

Tagovi

Pročitajte još: