Derbi Radničkog i Novog Beograda za prvo mesto!

U derbiju za prvo mesto Superlige Srbije, vaterpolisti Radničkog dočekuju ekipu Novog Beograda, u sredu, od 19 časova, na bazenu SPD Radnički u Kragujevcu.

Novi Beograd je naneo Radničkom jedini poraz u sezoni (11:8) i trenutno je prvi na tabeli, sa bodom više od Kragujevčana.

Oba tima predstavljaju Srbiju u pravom svetlu u evropskim takmičenjima, pa je i to jedan od pokazatelja da ljubitelje vaterpola očekuje nova kvalitetna predstava.

Vaterpolisti Radničkog, inače, nisu imali sreće na žrebu četvrtfinala Kupa Evrope, danas u Nionu, pošto su izvukli najtežeg mogućeg protivnika, glavnog favorita za osvajanje trofeja, Solnok iz Mađarske.

Prvi meč na programu je 17. marta, u Kragujevcu, dok je revanš nedelju dana kasnije u Mađarskoj.

Izvor: rtk

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn