DETALJAN VODIČ! NA OVOM NOVOBEOGRADSKOM BAZENU MOŽETE NA NOĆNO KUPANJE: Evo do kada RADI i koliko KOŠTAJU KARTE

Za noćno kupanje ne važi posebna kartica za bazene koju izdaje Grad Beograd.

Pakleno leto, toplotni talas za toplotnim talasom naterali su Beograđane da slamku spasa potraže na beogradskim kupalištima, Lidu, Adi Ciganliji ili javnim bazenima. Zbog vrelih i sparnih noći određeni prestonički bazeni krcati su i noću, pošto su organizovana i noćna kupanja kako bi se ljudi rashladili.

Ova praksa noćnog kupanja na bazenima u Beogradu postoji više godina unazad, a pokazala se kao vrlo popularna i među mladima, roditeljima sa decom, ali i starijima. Tako su bazeni gotovo podjednako krcati i danju i noću! Za noćno kupanje ne važi posebna kartica za bazene koju izdaje Grad Beograd. Sa njom bazene možete besplatno da koristite od 12 do 19 časova.

Sportski centar „11 april“

Letnja sezona 2023. na otvorenim bazenima Sportskog rekreativnog centra „11 April“ počela je još 17. juna

Redovna cena dnevne ulaznice je 400 dinara po osobi, a bazeni rade svakog dana od 7 do 19 časova, kada vremenski uslovi to dozvole.

Osim toga, noćna kupanja organizovana su u terminu od 21 do 23 sata, ukoliko večernja temperatura bude preko 30 stepeni. Trenutno su noćna kupanja na ovom bazenu moguća samo u zatvorenom delu, i to od 21 do 23 sata po ceni od 500 dinara.

Spasioci na svakom koraku

Gradski bazeni nisu jedini koji imaju opciju noćnog kupanja, tu su i brojni privatni bazeni. Međutim, za razliku od njih kvalitet vode i bezbednost građana na državnim bazenima je veća.

Bazeni u Beogradu su dobro obezbeđeni i imaju spasioce koji se brinu za sigurnost svih kupača. A svi gradski beogradski bazeni imaju filtere koji neprekidno prečišćavaju vodu, a kvalitet same vode nadležni konstantno kontroliše.

Ko ipak neće da vadi karticu za besplatno kupanje, odnosno želi da ide na bazen u onim terminima kada za kupanje mora da plati punu cenu moraće da izdvoji sledeću sumu za kupanje na gradskim bazenima:

Dnevna karta na bazenima SC „11 april“ je 400 dinara i važi od 10 do 19 sati, dok karta od 17 do 19 sati košta 200 dinara.

Tagovi

Pročitajte još: