„DEVOJČICE, BAVITE SE SPORTOM“ Marina Maljković pozvala sve klinceze da dođu na Novi Beograd na trening ženske košarkaške reprezentacije!

Marina Maljković, idejni tvorac Instituta za žženski sport i selektorka koššarkaššica Srbije, posetila je ove srede Sportski centar ŽŽarkovo i promovisala žženski sport i novi program treninga ritmičke gimnastike za devojčice.

U ovom centru devojčice osnovnošškolskog uzrasta već dve godine besplatno treniraju koššarku u okviru “Pokreta za žžensku koššarku”, na čijem je čelu takođe Maljkovićeva.

Marina je zajedno sa gradskom sekretarkom Draganom Pešjić Belojević i predsednikom Gradske opšštine Čukarica Srđanom Kolarićem posetila devojčice na treningu.

– Danas je Sveti Sava i s obzirom na to da Institut u prvi plan stavlja devojčice šškolskog uzrasta, žželim svima da čestitam slavu. I za nas je danas slavski dan. Poruka koja je bitna za sve devojčice Srbije i one koje su krenule da se bave sportom, jeste da budu aktivne, da izađu van okvira, jer samo aktivan pojedinac možže da dođe do velikih uspeha u žživotu – rekla je Maljkovićeva novinarima.

Selektorka Srbije poručila je devojčicama da se družže, da dolaze u ššto većem broju i da se što višše bave sportom.

– Ovo je druga bitna lokacija u Beogradu. Počeli smo u Vizuri na Toššinom bunaru i bilo bi nam drago da uz razumevanje predsednila opšštine Čukarica napravimo ovde ozbiljnu stanicu kada je žženski sport u pitanju, da ova ova hala zažživi i bude prepoznatljiva kada je žženski sport u pitanju.

Ona je istakla da je interesovanje veliko i da Institut postoji u Požžarevcu, Aranđelovcu, Kikindi, Ivanjici i Zrenjaninu.

– U ovoj situaciji zaista nije lako, ali je ovo pokazatelj koliko je devojčicama potreban sport. Uz veliku podrššku Vlade Srbije, nudimo sve sportove. Devojčice mogu da biraju, imamo koššarku, rukomet, streljašštvo, džžudo, ritmičku gimnastiku, odbojku i atletiku.

Maljkovićeva je sve devojčice iz Instituta, ali i svu decu, pozvala na trening žženske seniorske koššarkašške reprezentacije 2. februara u Vizuri na Toššinom bunaru od 18 sati.

– Devojčice Srbije, bavite se sportom i budite zdrave – zaključila je Maljković.

Izvor: blic

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn