DEVOJKA TRAŽI MLADIĆA IZ AUTOBUSA NA NOVOM BEOGRADU, A RAZLOG JE NEVEROVATAN: Njegov potez ju je ODUŠEVIO, ovo ostavlja BEZ REČI

– I bilo je u jutarnjem delu dana možda oko nekih 20 do 8

Devojka iz Beograda objavila je molbu na društvenim mrežama da je u potrazi za dečkom koji joj je u autobusu na liniji 71 ustupio mesto iako je nosio torbe te je poželela da mu se zahvali.

Njena poruka je osnavnula na Instagramu na stranici serbialive_beograd.

– Je l može jedna usluga? Naime, pre neki dan mi je u autobusu 71 ustao dečko da bih ja sela, imala sam neke silne kese, torbe pa bih htela da mu se dodatno zahvalim. Imao je svetloplavu košulju na bele prugice i takođe neke torbe sa lap topom i za trening. Smer je od Ledina ka gradu, on je ušao čini mi se na stanici Gandijeva. Ima crnu kosu i bradu pa ako slučajno ovo vidi da mi se javi – napisala je ona i dodala:

– I bilo je u jutarnjem delu dana možda oko nekih 20 do 8.

Inače, u gradskom prevozu se retko može videti situacija da neki putnik drugom ustupi mesto i ukoliko se desi obično mlađi ustanu da sednu stariji. Putnici sa torbama ukoliko sede retko će ustupiti mesto drugima, a pogotovo ne mlađim osobama te često možemo videti studente koji u autobusu stoje iako neretko nose i po dve, tri teške torbe.

Tagovi

Pročitajte još: