Direktor Elektrana obišao stanare na Bežanijskoj kosi koji nemaju grejanje

Menadžment Beogradskih elektrana na čelu sa direktorom Radetom Bastom, pridružio se juče ekipama na terenu koje otklanjaju kvarove u delu Novog Beograda kako bi se uverio da se nedostaci u snabdevanju otklanjaju u najkraćem roku, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Basta je razgovarao sa stanarima privatnih kuća u Danila Lekića na Bežanijskoj kosi, koji od početka toplih funkcionalnih proba nisu imali grejanje zbog kvara na toplovodu.

Ispred kuće na ovoj adresi je, navodi se u saopštenju, otkopana ulica u dužini od 30 metara, a kvar nije mogao da se otkloni ranije, jer su vlasnici kuće u neposrednoj blizini betonirali i sagradili ogradu na zelenoj površini ispod koje je postavljen toplovod.

Basta se stanarima zahvalio na strpljenju i istakao da će već danas neki od njih dobiti grejanje.

„Ovo nije usamljen primer da neko sagradi poslovni objekat, kuću ili ogradu iznad toplovoda a takvi slučajevi otežavaju rad našim ekipama. Morali smo da isplaniramo novu trasu toplovoda, da kopamo pored ograde i postavimo nove cevi“, rekao je Basta i dodao je u toku punjenje ovog dela mreže i da će kuće već danas biti tople.

Ekipe Elektrana su otkrile još jedan sličan kvar na nepristupačnom mestu, ispod ograda i dvorišta vlasnika kuća, zbog koga 24 privatne kuće ni sutra, prvog dana zvaničnog početka grejne sezone neće imati grejanje.

Iz Beogradskih elektrana navode da su danas obiđene i lokacije u Gandijevoj 74. i Omladinskih brigada 6. kao i da će i narednih dana biti obilaženi objekti koji imaju probleme sa grejanjem.

Izvor: B92

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn