(FOTO) DIRLJIVA SCENA NA NOVOM BEOGRADU ODUŠEVILA SVE: U saobraćajnom špicu svaki nadvožnjak na autoputu nosio je poruku za jednu osobu i svi se sad pitaju KO JE ONA

Društvenim mrežama trenutno kruže fotografije koje su nastale na autoputu u Beogradu, a na kojima se vide transparenti sa dirljivim porukama za jednu „specijalnu“ damu.

Naime, jedan momak, postavio je emotivne poruke na nadvožnjacima duž autoputa, kako bi to videla njegova devojka, koja je očigledno tuda i prolazila.

Svi koji su ugledali ove ljubavne citate bili su pozitivno iznenađeni, i one su definitivno prikupile sve simpatije posmatrača.

Veoma je zanimljivo da je neko u današnje vreme imao hrabrosti da javno nekome iskaže ljubav i to na nekoliko načina, obzirom na to da su transparenti imali natpise poput „Dobro došla kući bubi“ kao i „Tvoj čovek životni“.

Veliki broj ljudi koji su se baš u tom trenutku nalazili u gužvi podno nadvožnjaka, imali su priliku da vide jednu lepu i nesvakidašnju scenu, a to je jedno veliko crveno srce sa inicijalima „M“ i „Đ“.

Verujemo da je voljena osoba uvidela trud i pre svega vreme koje je neko utrošio da iskaže svoju ljubav, a Beograđani su dobili još jednu neobičnu lekciju kako da osobama prema kojima gaje emocije iskoriste svoj grad.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn