DODELJENE NAGRADE ZA RADOVE U OKVIRU 11. DEČJEG LIKOVNOG KONKURSA: Mališani i ove godine pokazali sjajan talenat i maštu

PREDŠKOLCI i prvaci iz cele Srbije imali su priliku i ove godine da učestvuju na tradicionalnom 11. dečjem konkursu kompanije Forma Ideale, pod nazivom „Nacrtaj, oboji i osvoji!“, a pobednicima konkursa svečano su u subotu, 19. novembra, uručene nagrade u salonu Forma Ideale u Extra Centru na Novom Beogradu.

Mališani su uživali u priređenom programu i zabavi, a među vrednim nagradama koje su dobili bilo je i šest idealnih dečjih soba i još 20 vrednih robnih nagrada, dok će IV nagrada – Idealna sveska – dobitnicima biti poslata na adrese predškolskih ustanova i škola.

Kao i ranijih godina, stručni žiri je odlučio da dodeli i dve specijalne nagrade i to Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Varjaški“ iz Vršca i Domu kulture iz Babušnice.

I ove godine su kroz sjajne radove prikazani dečji talenat i mašta, a žiri je imao veoma težak zadatak da odabere najbolje među najboljima.

Na konkursu je tokom proteklih godina učestvovalo više od 500.000 dece, koja su na uvek kreativan način prikazivala kako zamišljaju njihovu idealnu sobu.

Podsticanjem mašte i kreativnosti dece, ideja Forma Ideale je da njihove prve predškolske i školske dane učini što radosnijim, opuštenijim i inspirativnijim.

Tagovi

Pročitajte još: