DRAMA NA NOVOM BEOGRADU! Muškarac potpuno go pretio da će da skoči? Građani uznemireni prizorom

Ovog jutra odigrala se drama u Beogradu, a prema rečima očevidaca, muškarac iznad autoputa na Bežanijskoj kosi je pretio da će da skoči s nadvožnjaka, stoga su odmah pozvali policiju.

Naime, kako saznajemo, građane je uznemirio prizor kada su primetili da je po svim izgledima muškarac potpuno nag pretio da će da izvrši samoubistvo skokom.

– Vozio sam u tom pravcu, a kad sam podigao pogled, video sam muškarca bez odeće, izgledalo je kao da će svakog momenta da skoči. Ljudi su šokirano prolazili tuda, verujem da je sve uznemirio prizor, a neko je odmah pozvao policiju – kaže jedan od očevidaca za Kurir.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta i na svu sreću, sprečena je tragedija, a kako smo uspeli da saznamo, usled zdravestvenog stanja ovog muškarac, prevezen je odmah u odgovarajuću ustanovu.

– Jedno lice je prevezeno u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu zbog njegovog zdravstvenog stanja. Ekipa policije je ovog muškarca zatekla u blizini 11. aprila – nezvanično je potvrđeno Kuriru.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Tagovi

Pročitajte još: