Dve promocije u danu: Novi Beograd ozvaničio Duška Pijetlovića i Viktora Rašovića

Sastav Vladimira Vujasinovića jača svakim danom

Ono što je najavljeno se obistinilo. Iz dana u dan VK Novi Beograd pokazuje karte zbog kojih rivali gutaju knedle. Varke nema, ambiciozni klub će napasti evropsku titulu. Posle Dušana Mandića, Nikole Jakšića, Strahinje Rašovića i Radomira Drašovića, Novi Beograd je promovisao još dva pojačanja – Duška Pijetlovića i Viktora Rašovića.

Napraviće Novi Beograd tim koji će biti Srbija u malom, imaće Vlada Vujasinović neophodnu širinu u rosteru i adekvatno popunjenu svaku poziciju. I Viktor Rašović i Duško Pijetlović se posle nekoliko godina igranja u inostranstvu vraćaju u dmovinu, a njih dvojica su već imali priliku da sarađuju i osvajaju trofeje.

Pijetlović i Rašović su bili zlatne generacije Crvene zvezde, koja je 2013. godine pokorila Evropu i donela crveno-belima najvažniji klupski trofej. Pijetlović je tada osvojio treći trofej Lige šampiona i to treći u nizu. Prethodno je sa Partizanom i Pro Rekom bio najbolji na Starom kontinentu.

Viktor Rašović je pre dolaska u Novi Beograd nastupao za Beograd, Crvenu zvezdu, dubrovački Jug, Solnok i Nojzi le Sek, dok je Duško Pijetlović branio boje večitih rivala, Vojvodine, Sinteza iz Kazanja moskovskog Dinama, Solnoka sa kojim je prošle sezone osvojio LEN Kup Evrope, i dva puta Pro Reka.

Izvor: Mozzart

Tagovi

Pročitajte još: