Dve sestre sa Novog Beograda, ipak, ubijene?! Crne slutnje treba da potvrdi obdukcija i veštačenje

Nezvanično, na glavi jedne od njih bio je jastuk kao i krvavi tragovi.

Tela dve rođene sestre, koje su danas oko 13 časova, nađene mrtve u stanu na Bežanijskoj kosi prevezena su na Institut za sudsku medicinu u Beogradu, a kako nezvanično saznajemo, one su ubijene.

Tužilac je tražio da se uradi obdukcija sa toksikološkim nalazom i veštačenja DNK-a tragova koji su nađeni u stanu, saznaje „Telegraf.rs“. Policija je na osnovu dokumenata utvrdila da je reč je o telima J. Đ. (78) i G. Đ. (76).

Nezvanično, na glavi jedne od njih bio je jastuk kao i krvavi tragovi. Sumnja se da je i druga umrla nasilnom smrću.

Međutim, i po stanu vidljivi su tragovi krvi, ali nije bilo premetačine.

– Sumnja se da su obe sestre ubijene. Međutim, ne može se govoriti o detaljima jer se čeka obdukcija sa toksikološkim nalazom. Tužilac je zatražio od policije da pribavi snimke sa okolnih zgrada, ali i da se uradi DNK-a veštačenja tragova koji su nađeni – kaže naš saggovornik blizak istrazi.

Kako je „Telegaraf.rs“ prvi izvestio, u stanu u četvorospratnici na Bežanijskoj kosi u Ulici Marka Pola danas su pronađena dva beživotna tela, a način na koje su komšije otkrile horor u stanu u potkrovlju je najblaže rečeno jeziv.

Komšinica

J.Đ. koja je u ovoj zgradi prema rečima stanovnika živela 30 godina bila je veoma dobra komšinica, a do pre dve godine živela je sa mužem koji je preminuo. Kako nam je rekla Jelica, njena najbliža komšinica, ona je alarmirala da se stan obije jer se nisu čule oko desetak dana.

– Nedelju dana smo pričali o tome šta joj je, nismo znali. Policija je rekla da nemaju prava da razvaljuju, možemo samo mi sa dva svedoka, ali niko nije hteo. Ja sam nju videla poslednji put 6. januara, donela mi je pitu bundevaru jer sam imala goste. Nismo bile često zajedno ali smo razmenjivale kolače. Posle toga 2-3 dana se nismo čule. 10. januara sam je opet zvala i nije se javljala, posle toga opet i na kraju su svi njeni telefoni bili gluvi. Posle toga je iscurela baterija i tada sam počela da alarmiram. Neki kažu otputovala je, ali ja sam imala crnu slutnju – navodi Jelica za naš portal.

Kako dodaje, sumnja se da je u pitanju dvostruko ubistvo i kaže da ima pojedina saznanja o tome ko je preminuloj ženi ulazio u stan.

– Došla je policija i imali smo šta da vidimo. Sestra živi sa njom 5 godina, a kažu da je stravična scena bila u pitanju. Ona je bila depresivna i mislila sam da je prekratila sestri i sebi, ali nikako ne bih pomislila na dvostruko ubistvo – objašnjava utučena komšinica.

Drugi komšija napomenuo je da nije bio toliko blizak sa preminulom, ali kada god bi je sreo ona je bila nasmejana i fina. Potvrdio je da joj je muž preminuo pre 2 godine i da dece nisu imali.

– Nisam čuo za njenu sestru, ali bila je divna žena. Nije bilo boljih ljudi od nje i njenog muža – kaže komšija.

Ceo slučaj je još pod velom misterije, a obe smrti se vode kao sumnjive, nije isključeno da je u sve umešana i treća osoba.

 

Telegaraf.rs

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn
Free Porn