Dvostruko prekoračio brzinu, vozio pod dejstvom kanabisa i kokaina!

Prilikom kontrole vozača automobila marke „reno“ u Novom Beogradu, utvrđeno je da je vozio dvostruko brže nego što je dozvoljeno i to pod dejstvom narkotika.

Oko 14 časova policajci u kontroli zaustavili su dvadesetšestogodišnjeg vozača automobila marke „reno“ koji je u Ulici heroja sa Košara u Novom Beogradu, gde je ograničenje brzine 50, vozio brzinom od 106 kilometara na čas, saopštio je MUP.

Kako se ističe u saopštenju, daljom kontrolom utvrđeno je da dvadesetšestogodišnjak ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju, kao i da je vozio pod dejstvom kokaina i kanabisa.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava.

Izvor: RTS

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn