Edukacija đaka prvaka o pravilima ponašanja u saobraćaju održana u ovoj školi na Novom Beogradu!

U okviru akcije „Đačko parking mesto“, JKP „Parking servis“ po sedmi put je osnovnim školama sa područja zonskog sistema parkiranja doniralo nastavna sredstva, saopšteno je iz ovog preduzeća.

U Osnovnoj školi „Jovan Dučić“ počeo je novi ciklus edukativnih predavanja za đake prvake o osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju. U okviru edukacije, do sada je izvedeno 2.350 predstava, zahvaljujući kojima je oko 235.000 đaka prvaka naučilo kako da se pravilno i bezbedno ponaša na putu od kuće do škole.

Donaciju „Parking servisa“ primili su direktori 34 beogradske osnovne škole, a predavanju o saobraćaju prisustvovalo je oko 90 učenika prvog razreda ove novobeogradske škole. Time je svečano završen sedmi ciklus akcije „Đačko parking mesto“, a ujedno započet i novi ciklus predavanja u okviru akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole“.„Parking servis“ se trudi da poveća bezbednost dece u saobraćaju, ali i da poboljša uslove u kojima oni stiču svoja znanja. U saradnji sa Saobraćajnom policijom, ovo Preduzeće često apeluje na vozače da opreznije voze u zonama škola, ali i da se parkiraju upravo na posebno obeleženim đačkim parking mestima, jer plaćanjem parkiranja daju donaciju školi u blizini koje se ono nalazi.

U okviru ovogodišnjeg ciklusa akcije „Đačko parking mesto“ izvršni direktori „Parking servisa“ Vladimir Bogićević, Radenko Vuković i Miloš Petrović školama su uručili 17 interaktivnih tabli, 27 projektora, 4 računara sa monitorom, 10 multifunkcionalnih štampača, 2 razglasa i 2 video bima.

Direktor JKP „Parking servis“ Andrija Čupković pozvao je sve vozače da svoje automobile parkiraju na đačkim i bebi parking mestima, jer na taj način plaćanjem parkiranja pomažu obližnjim zdravstvenim i obrazovnim ustanovama.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn