Ekipe „Čistoće” i sutra nastavljaju akciju suzbijanja komaraca na Novom Beogradu

Sektor ekologije i unapređenja životne sredine JKP „Gradska čistoća” nastavlja akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, saopštili su iz ovog komunalnog preduzeća.

U sredu, 31. avgusta, u periodu od 19.30 časova do ponoći ekipe „Čistoće” vršiće tretman suzbijanja odraslih jedinki komaraca na lokacijama: Zvezdarska šuma, Novo groblje, Banjička šuma, Ada Ciganlija, Makiš, SP „Jajinci”, Centralno groblje, Miljakovačka šuma, SAJ, 13. maj, Goveđi brod, priobalje od Umke ka Adi Ciganliji, Ada Međica, Pregrevica, Karaburma, Ćalije, Mirijevo, Orlovsko naselje, Višnjička banja, potez od Novog groblja do Zvezdarske šume, Lion, Vukov spomenik, Višnjica i Konjarnik.

Preparat koji ekipe JKP „Gradska čistoća” koriste za tretman suzbijanja komaraca registrovan je od strane Ministarstva za zaštitu životne sredine i upisan u Privremenu listu biocidnih proizvoda, što znači da građani nemaju razloga za strah.

Iz ovog preduzeća apeluju na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad, a na pčelare da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja akcija na lokacijama gde se obavlja suzbijanje komaraca.

Sugrađani svakog radnog dana od 7 do 15 časova mogu da prijave lokacije na kojima primete povećano prisustvo komaraca pozivom na besplatni broj telefona 0800-000-807 ili putem elektronske pošte na adresu: ekologija@gradskacistoca.rs, navodi se u saopštenju.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn