EVO KADA SE OTVARA BAZEN NA NOVOM BEOGRADU: Sezona pomerena zbog lošeg vremena

Ove nedelje će temperature ići i do 35 stepeni, a svi Beograđani se pitaju kada će početi kupališna sezona na bazenima.

Mnoge zanima kada to počinje sezona kupanja na gradskim bazenima, kao i da li će kartice za ulazak na kupališta moći da se uzmu i kada počne sezona. Sezona za bazene u Srbiji trebalo je da počne 15. juna i da traje do 15. septembra, ali s obzirom na loše vremenske uslove sezona se pomera za 19.06.2023 na većini bazena u Beogradu.

Sportski centar „Olimp“, 25. maj, Sportski centar Novi Beograd (11. april) i drugi bazeni su odložili svoju kupališni sezonu i objavili to na svojim sajtovima. Dodali su da će bazeni raditi svakodnevno od 7.00 do 19.00 časova, kada vremenski uslovi to dozvole. Ove nedelje će biti i do 35 stepeni prema najavama RHMZ-a, pa se očekuje da će Beograđani moći da se osveže na bazenima.

Takođe kartice mogu da se uzmu i kada počne sezona i trenutno nije vremenski ograničeno do kada možete da ih nabavite. Kartice za bazene se preuzimaju u opštinama na posebnim šalterima grada Beograda i mogu da ih, uz lična dokumenta, dobiju samo oni koji imaju prebivalište u Beogradu. Podsetimo, ove godine građani Beograda neće morati da se brinu o tome koliko koštaju karte za ulazak na bazen, jer je za baš sve ulazak na bazen besplatan.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn