EVO KAKO ĆE FUNKCIONISATI PREVOZ NA NOVOM BEOGRADU ZA VREME PRAZNIKA: Jedna stvar će mnoge obradovati

Garaže i parking-prostori za korisnike i posetioce pijaca tokom praznika radiće po ustaljenom režimu.

Javni prevoz u Beogradu za vreme prvomajskih praznika u ponedeljak i utorak, 1. i 2. maja, radiće sa smanjenim brojem polazaka, a parking neće biti naplaćivan u zoniranim delovima grada, najavili su nadležni.

Sve gradske pijace 1. i 2. maja, radiće po uobičajenom radnom vremenu od 6.00 do 19.00, saopšteno je iz preduzeća Beogradske pijaca.

Pijaca „Otvoreni tržni centar – Novi Beograd“ neće raditi 1. maja, dok će od 2. maja raditi u skladu sa letnjim režimom rada od 8.00 do 20.00.

Tržni centri, kako su najavili, radiće uobičajno tokom prvomajskih praznika, kao i dežurne apoteke koje inače rade od 00.00 do 24.00.

Garaže i parking-prostori za korisnike i posetioce pijaca tokom praznika radiće po ustaljenom režimu, preneo je Beoinfo.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za eksploataciju vozila, piše na sajtu Parking servisa.

U istom periodu biće zatvorene poslovnice Korisničkog servisa u Takovskoj 31, Mileševskoj 51 i Bulevaru Milutina Milankovića 134g.

Naplata i kontrola parkiranja počinje posle prvomajskog praznika, od srede, 3. maja, kada sa radom počinju i poslovnice Korisničkog servisa.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn