EVO KAKO JE NASTAVNICA BIOLOGIJE KOJOJ JE MAJKA ĐAKA U NOVOBEOGRADSKOJ ŠKOLI LUPALA GLAVU O POD: Njeno stanje je sledeće

Ona navodi da su svi prestravljeni i zgroženi onim što se dogodilo njihovoj koleginici.

Nastavnica biologije u OŠ „Jovan Dučić“ koju je danas fizički napala majka učenika petog razreda, zadobila je više povreda, a između ostalog i kontuziju grudnog koša.

Povređena nastavnica kolima hitne pomoći je nakon napada prevezena u bolnicu i, kako se saznaje, i dalje se utvrđuje stepen povreda.

– Koleginica ima kontuziju grudnog koša, a povređeni su joj i list na nozi, ruka i ima ogrebotine – kaže jedna od koleginica povređene nastavnice koja je u njenoj pratnji otišla u bolnicu.

Ona navodi da su svi prestravljeni i zgroženi onim što se dogodilo njihovoj koleginici.

– Pregledi i dalje traju, koleginica je trenutno na snimanju, snima joj se vrat – kaže sagovornica.

Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocena iz prvog polugodišta – priča učiteljica u OŠ „Jovan Dučić“ koja je u pratnji povređene koleginice otišla u bolnicu.

„Ne znaš ti, k*čko, ko sam ja“

Kaže da je nastavnica biologije da bi rešila nesuglasice pozvala majku u kabinet. Ali, umesto rešenja, došlo je do užasnog nasilja.

– Govorila joj je užasne stvari „Ne znaš ti k*čko ko sam ja, j***** ti mater – kaže učiteljica.

Onda je zapretila da će da ide kod direktorke što je nastavnica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. Sa vrata je, kaže počupala za kosu, oborila na pod i lupala glavom o pod.

Kako smo već objavili, do napada je došlo danas popodne kada je majka petaka nezadovoljna zaključenom “dvojkom” došla u školu i po rečima napadnute nastavnice, najpre je vređala, a potom i krvnički pretukla.

Tagovi

Pročitajte još: