(FOTO) Autobuse na Novom Beogradu od danas možete da pratite i preko Gugl mapa: Prikaz je u realnom vremenu

U svakom trenutku možete videti gde se nalaze vozila na linijama javnog prevoza

Jedna novina na Gugl mapama od večeras će „promeniti život“ svima koji koriste gradski prevoz!

U svakom trenutku možete videti gde se nalaze vozila na linijama javnog prevoza, a putovanje od tačke „A“ do tačke „B“ sada u obzir uzima ne samo stanje na putu, već i pozicije vozila.

Mi smo oko 20.30, tako, probali da izračunamo koliko vam vremena treba od Trga do Petlovog brda. Automobilom je to bilo 22 minuta, jer je veče i nema gužve, ali autobusom 44. U prevoz autobusom uračunato je i presedanje i prešačenje, ukoliko je potrebno. Zapravo, Gugl vam daje izbor putanje i linije, ali i procenjeno vreme putovanja.

Foto: Google Maps

Novina je da se sada tačno zna gde se koje vozilo nalazi i bez aplikacije Beograd plus. Potrebno je samo da na telefonu imate instalirane Gugl mape.

Kada smo ukucali kraću relaciju na Novom Beogradu, od Šest kaplara do Opštine, odnosno relaciju koja ne uključuje početnu stanicu, videli smo i gde se tačno nalazi 16-ica koju čekamo, ali i informaciju da će bus stići ranije nego što je predviđeno. Dakle, dosadašnja opcija reda vožnje sada je proširena i mapom uživo.

I bez upita za najkraći put možete preko Gugla pratiti autobuse. Dovoljno je da kliknete na željenu stanicu i autobusi će se prikazati na mapi u realnom vremenu.

Ovo, naravno, ne bi bilo moguće da operater koji vrši monitoring gradskog prevoza nije podelio ove podatke sa Guglom, a saradnja je u korist svih korisnika prevoza.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn