(FOTO) BAKA PRASE OBJAVIO FOTOGRAFIJE OSOBE KOJA MU JE ZAPALILA LOKAL NA NOVOM BEOGRADU: Jasno se vidi lice čoveka sa snimka

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je otvorio lokal brze hrane na Tošinom bunaru koji je zapaljen 16. januara. Nepoznati muškarac izazvao požar molotovljevim koktelom u kojem je izgoreo restoran brze hrane jutjubera, čime je načinjena ogromna materijalna šteta.

„Lokal koji je bio zapaljen ponovo radi, otvorili smo, renovirali sve i valjda neće opet baciti koktel“, rekao je Baka Prase u novom videu na Jutjubu.

„Neplanirano brzo smo dobili nove informacije i nove snimke kamera i napokon imamo krivca. Nisam mogao da verujem da lik koji je bacio koktel nije nosio masku, ništa. Zapališ lokal, ugroziš žiote ljudi, svoju slobodu i ne staviš fantomku, ja sam frapiran i ne mogu da verujem da je neko toliko glup“, rekao je Bogdan dok je prikazivao snimke zabeležene nadzornim kamerama ispred restorana.

„Jasno se vidi lice čoveka sa snimka. Čovek je počinio krivično delo, izazvao je požar, ugrozio živote ljudi“, zaključio je Ilić.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn