(FOTO) DA LI JE OVO NORMALNO!? Pogledajte šta je ostalo od skupocenog automobila koji je ostavljen na parkingu na Novom Beogradu!

Do trenutka objavljivanja teksta, ostala je nepoznanica da li su gume ukradene ili ih je vozač sam skinuo.

Skupoceni automobil, parkiran ispred jedne zgrade na Novom Beogradu, zaprepastio je sve koji su ga videli, jer mu „ladno“ nedostaju dve gume.

(@serbialive_beograd)

Blok 28- Ugao Milutina Milankovića i Španskih boraca

Fotografija koju je objavila stranica Serbia_live jasno pokazuje da je jedna strana vozila ostala bez prednje i zadnje gume, dok je druga strana netaknuta.

Instagram korisnik ispod objave komentarisao je situaciju rečima:

– Ovo što se dešava u Srbiji nije normalno.

Do trenutka objavljivanja teksta, ostala je nepoznanica da li su gume ukradene ili ih je vozač sam skinuo. Ova činjenica dodatno doprinosi misteriji i neizvesnosti oko ovog slučaja.

– U Beogradu izgleda najbolje voziti neki krš od 1000€ da te ne boli duša i džep jer će te neko čuknuti, izgrebati, oštetiti… – napisao je jedan korisnik očigledno uveren da su gume ukradene.

Inače, trebalo bi naglasiti da lopovi, kada su automobili u pitanju, najčešće kradu točkove, a na meti su posle toga farovi.

Podsećamo da je u martu prošle godine u Novom Sadu na jednom parkingu ukradeno nekoliko delova sa automobila marke „opel“.

Na slikama, koje su tada objavljene, videlo se da nedostaju dvoje prednjih vrata. Ovo je inače neuobičajena krađa, jer su na meti lopova najčešće točkovi, farovi i retrovizori.

– Neverovatno, drugi Opel u Novom Sadu, sa kog su tokom noći skinuti delovi. Da li gradom hara mafija kradljivaca delova? – pisalo je u objavi.

 

 

Tagovi

Pročitajte još: