(FOTO) DECA SE NAMERNO BACAJU POD AUTOMOBILE: Jeziva scena na Novom Beogradu, razlog ovakvog ponašanja bizaran

Strašna scena zabeležena je ovih dana na Novom Beogradu gde su se dva deteta igrala nasred ulice i bacala i iskakala pred automobile.

Kako se navodi na društvenim mrežama, sve ovo rade namerno, kako bi ih neko udario, a oni naplatili osiguranje.

Ig. – moj beo grad

– Bacaju se pod auto i igraju fudbal na velikoj raskrsnici da bi ih neko udario i da bi uzeli osiguranje – napisao je autor snimka na Instagram stranici moj_beo_grad.

Ovu priču potvrdila je još jedna osoba, navodeći da su ista deca i ranije bila prisutna na toj raskrsnici.

– Da se nadovežem na sve ovo, ova deca su jako agresivna, otvaraju vrata na auto dok stojiš na semaforu, pljuju na auto i hvataju se za otvoren prozor. I da, bacaju se pod automobile. Budite oprezni – piše na istoj stranici.

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn