(FOTO) Druga „Novobeogradska porodična biciklijada, u Parku „Ušće“ – nedelja 12. maj

Gradska opština Novi Beograd i Sportsko udruženje „Tour de Fun“, u nedelju 12. maja, u Parku “Ušće”, kod spomenika „Večna vatra“, od 11 do 14 časova, organizuju drugu „Novobeogradsku porodičnu biciklijadu“.

Organizatori pozivaju Novobeograđane i njihove goste da uživaju u porodičnom druženju, promociji zdravog stila života i bezbednosti biciklista u saobraćaju, posebno najmlađih.

Sastavni deo zanimljivog edukativno-zabavnog programa, biće i zajednička vožnja biciklima, koja će startovati u 12.45 časova.

Biciklisti će voziti polukružnu rutu dugu osam kilometra, pored Bulevara Nikole Tesle i Parka „Ušće“, a na početno mesto vratiće se u 13.30 časova.

„Biciklijadu“ će zvanično otvoriti predsednik opštine Bojan Bovan.

Od 11.30 do 12.00 časova, biće priređena predstava za decu, a zatim će najmlađi Novobeograđani učestvovati u atraktivnoj trci na guralicama, u kojoj će podjednako uživati i deca i njihovi roditelji.

Od 12 do 12 i 45 sati, mladi zaljubljenici u biciklizam oprobaće se na poligonu spretnosti, a vredne nagrade najboljima, među kojima su glavne bicikl i guralica, biće podeljene po završetku porodične vožnje, u terminu od 13.30 do 14 časova.

Za najmlađe posetioce „Novobeogradske porodične biciklijade“ priređen je i zanimljiv prateći program, a svako dete dobiće prigodan i praktičan paket sa poklonima: ranac, svetlo, zvonce, svetleću trakicu oko ruke i bojanku.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn