(FOTO) DVE PREVARANTKINJE HARAJU NOVIM BEOGRADOM: Evo kako izgledaju i na koji način varaju ljude

Ko zna koliko je bilo prijava na identičnu prevaru po celom gradu, a sada su se ove prevarantkinje prebacile i na terotoriju Novog Beograda.

Kamere za video-nadzor u radnjama snimile su dve devojku tokom prevare, a proverom snimaka ispostavilo se da su obe pokušale prevaru na isti način.

Uglavnom njihov „modus operandi“ je sledeći:

Dolaze na kasu sa nekom sitnicom koju su kupile i vade novčanicu od 2.000 dinara. Sve vreme zagovaraju prodavačicu kako bi joj poremetile koncentraciju i zbunile, i kad treba da daju tu novčanicu od 2.000 dinara kreću da traže sitno, i dok to rade, stavljaju novčanik na pult i tu novčanicu od 2.000 dinara vrlo vešto gurnu ispod novčanika i onda ubeđuju prodavačicu kako su već dale pare i čekaju da uzmu kusur. Obe devojke su bukvalno na isti način pokušale prevaru. Konkretno ova za koju postoji snimak, desila se kod sportskog centra 11. april, ali sigurno smo da im ovo nije prva a ni poslednja prevara tog dana pa ovim putem apelujemo na trgovce da dobro obrate pažnju ako vide ove dve devojke u svojim prodajnim objektima.

Tagovi

Pročitajte još: