(FOTO) GOST OSTAO U ŠOKU U RESTORANU NA NOVOM BEOGRADU: Konobar mu odmah obrusio, on zanemeo

U pojedinim restoranima i kafićima u Beogradu konobari ne primaju kovani novac jer navodno nije praktičan za vraćanje kusura.

Na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavila se objava jednog Beograđanina koji je saznao za ovu novinu u nekim ugostiteljskim objektima.

– Bio sam maločas u šoku kada mi je u jednom kafe restoranu u tržnom centru na Novom Beogradu rečeno da ne primaju kovani kovac „jer nije praktično da vraćaju kusur“. Hteo sam da doplatim račun manjim iznosom kovanog novca. Neverovatno – navodi se u objavi.

Ispod njegove objave pojavio se i komentar jednog konobara koji je potvrdio da ova praksa postoji u mnogim restoranima.

– Radim u kafiću i takođe ne primamo kovani novac. Ništa čudno, to je standardno u većini kafića i restorana – napisao je konobar.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn